НОВА ТВ: Фени се оградува од обвинувањата, градоначалникот молчи

Од таму се оградија од обвинувањата и рекоа дека нема причина зошто да се правдаат пред граѓаните на Кавадарци. Нивниот став е дека топлиницата не загадува, а прашината, согорувањето на гумите и жгурата која се фрла во селото Возарци не се штетни за здравјето на луѓето и животната средина.

Градоначалникот Александар Панов не ја прими екипата на НОВА и не почувствува за потребно да и објасни на јавноста што се случува со некогашниот еколошки најчист регион во државата. 

 

Извор НОВАТВ

Leave a Reply

Your email address will not be published.