(Видео) Фалкао предизвика физичка пресметка на натпревар

Фудбалските ѕвезди на тренерот Клаудио Раниери очигледно уште му е потребна меѓусебно запознавање и уигравање.
Нервозен на самиот натпревар бил и Радамел Фалкао. Шеесет милиони вредниот колумбиски напаѓач стана нервозен и влезе во конфликт со фудбалерите на спротивната екипа поради неколкуте остри стартови врз него.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.