Facebook со нова опција за оние што сакаат да го деактивираат профилот

Знаејќи го тоа, од социјалната мрежа поставија нова опција за оние што сакаат да го деактивираат профилот, односно отсега можете да одберете за колку време сакате профилот автоматски да ви стане повторно активен, пренесува Uproxx.
Кога ќе отидете во делот Settings, па потоа во Security имате опција Deactivate my account, по што има една листа што треба да ја пополните, а на нејзиниот крај отсега стои опцијата Auto Reactivate преку која можете да одберете за колку денови сакате да ви стане активен профилот (од 1 до 28 дена).

Leave a Reply

Your email address will not be published.