Facebook: Од сега може да коментирате и со фотографии

Facebook воведе нова опција за своите корисници која ќе ви овозможи да коментирате со слики ако немате ништо попаметно да напишете или едноставно сакате со впечатлива слика да изразите што ви паднало на памет.

Сеуште не е комплетно усовршена оваа техника за коментирање преку мобилен телефон, но ќе можете да ги видете фото – коментарите и преку вашата Facebook апликација на телефон иако опцијата не е достапна.

Се очекува дека во наредното освежување на апликациите за iOS и Android ќе се вметне и оваа опција.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.