Фабрегас желба на Мојс

Мојс изјавил за англиските медиуми дека овие денови чека одговор од челниците на шпанскиот клуб за испратената понуда, и мисли дека ќе изнесува најмалку 26 милиони фунти.
Мојс исто така му напомена на новинарите дека Руни сеуштее не е на продажба и дека е одбиена понудата на Челзи.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.