(Видео) Експлодира зграда поради неубаво наместен плински уред

Причината за силната експлозија е експлодирање на боци со плин. Според локалните полициски извештаи има информации за само 12 загинати станари, а најмалку 60 повредени. 15 станари се водат за исчезнати и сеуште не може да се пронајдат.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.