Министерот Џафери на церемонија на ОНА

 На церемонијата меѓу другите присуствувале и Невзат Бејта, градоначалник на Гостивар и министерот за одбрана, Талат Џафери, објави порталот Алмакос.

Leave a Reply

Your email address will not be published.