(Видео) Дупка која што голта дрвја

Видео снимката ја направил работник од канцеларијата за вонредни состојби, а на снимката се гледа како неколку стебла на дрва потонуваат наеднаш за 30 секунди.

Leave a Reply

Your email address will not be published.