(Видео) Дрогата “КРОКОДИЛ“ се шири и убива

Станува збор за дрога или наркотично средство кое се добива со мешање на кодеин и бензин, трипати е поефтина во однос на хероинот и има слично дејство, а за првпат се појавува во Русија пред 10 години. Уживателите на ова опојно средство личат на зомби, бидејќи телата им се распаѓаат, а кожата постепено поприма зелена боја во вид на крокодил, по што го добила и името “крокодил“.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.