НОВА ТВ: Драстичен пораст на заболени од рак во Кавадарци

Тој апелира до власта, до членовите на партиите, еколошките здруженија да превземат мерки против како што вели „злото кое врши помор во тиквешијата“.

Поразувачки податоци за драстично зглемениот број на заболени од респираторни и малигни заболувања, особено кај децата кои досега не се обелоденети во јавноста.

Извор НОВАТВ

Leave a Reply

Your email address will not be published.