Донирајте за Србија и Босна

На следниов линк може да ги најдете сметките за донација како и линкови до групите на Facebook donacii.mk/humanitarni-nastani/pomosh-za-srbija. За оние кои не се во можност да донираат директно во Скопје утре 18.05.2014. Донации ќе се собираат и во секоја локална заедница поединечно во понеделник 19.05.2014. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.