Домовите ужасни, а студентите трпат и молчат

Прилогот е подготвен во рамките на проектот „Млади промотори на слободата на изразувањето”, поддржан од ЕУ преку европскиот инструмент за демократија и човекови права (ЕИДХР), а го реализираат Фондацијата НВО Инфоцентар и Младински образовен форум.

 

Domovite uzasni, a studentite trpat i molcat by Radio Mof on Mixcloud

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.