DJ Buli – 10 години освежување на кавадаречката клубска сцена

Како и секогаш на неговите сетови, така и на јубилејот за пролсава на неговата 10 годишна работа се очекува несекојдневна забава, интересни пријатели – гости, колеги кои секако на публиката би и овозможиле неверојатно освежување во овие летни меланхолични денови. Монотонијата ќе се разбива на 28 Август на локација – малото паркче кај полициската станица – 21:00h.

Сите кои сакаат да покажат дека го цениме она што е наше се поканети да ја заокружиме успешната декада и да започнеме уште една.

Нашата редакција му го честита јубилејот и се надеваме дека ќе отвориме уште 10 успешни години со журката наредната недела.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.