(Видео) Проект-ЕУ: Дислокација на aвто-школите како и реновирање на кошаркарските терени при спортската сала “Јасмин”

Од здружението велат дека се работи за проект чија структура е во рамките на спортот и спортскиот дух пред се на младите а е во покровителство на фондацијата отворено општество Македонија – ФООМ.

Главната цел на проектот е, од една страна дислокација на aвто школите како и реновирање на кошаркарските терени, а од друга страна, покренување на иницијатива за изградба на полигон за обучување на идните возачи.

Повеќе од видеото.

Leave a Reply

Your email address will not be published.