Дилемата дека МВР е ДПМНЕ конечно расчистена

Ако некогаш сте имале дилема околу бувалноста на поимот “МВР Е ВМРО”, тогаш еве објаснување и расчистување на таа дилема.

Министерката Јанкулоска во еден од телефонските разговори му вели на Кирил Божиновски, како си работат партиски работи во МВР на спратот од нејзината канцеларија, а кога доаѓале амбасадорите и претставници од ОБСЕ ги носеле во друга просторија, за да виделе дека се е во ред.

Leave a Reply

Your email address will not be published.