Џон Тери останува капитен

“Кога последен пат работев со Челзи, Тери беше капитен затоа што целиот свој живот го помина, и тоа не е единствената причина што Тери е капитен, тој има и големи лидерски способности“, изјави Мурињо.

Leave a Reply

Your email address will not be published.