Матија Де Шиљо остана неповреден во сообраќајна несреќа

Де Шиљо го управувал својот автомобил Ауди. Според првите информации во автомобилот на Де Шиљо се наоѓале неговите двајца клубски колеги Стефан Ел Шарави и Рикардо Монтоливо, но оваа информација не е целосно потврдена.
Де Шиљо не е повреден. Тој веќе месец дена не игра фудбал после операцијата на колената.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.