Полицијата во Лузијана застанала десетгодишно момче кое што го управуваше автомобилот

Полицијата го застанала автомобилот и ги привела двете жени.

Полицијата за медиумите изјавува дека двете жени признале дека го принудиле десетгодишното дете да го управува автомобилот поради тоа што тие биле во алхоколизирана состојба.
Полицијата дознала за случајот од јавување на друг возач кој го видел детето кое го управувало автомобилот.

Leave a Reply

Your email address will not be published.