Денес: Трибина на тема “Загадување во Општина Кавадарци“

Темата на трибината е под наслов “Загадувањето во Општина Кавадарци“ .
На трибината ќе бидат присутни Министерот за животна средина и просторно планирање Абдилаќим Адеми како и Претседателката на единствената зелена партија во Македонија Лилјана Поповска.
Трибината е отворена за сите граѓани на град Кавадарци.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.