ФОТО:Демолиран комитетот на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид

Засега непознати сторители ноќеска го демолирале комитетот на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид, кршејќи прозорци и влезната врата.Во истрагата се вклучени бројни инспектори, а на лице место беше и Командирот на СВР Охрид, Зоран Сарафилоски, како и раководството на ВМРО ДПМНЕ ОК Охрид.

ФОТО: ОХРИД 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.