Познати првите финалисти на Демофестот

Додека траел концертот седмочленото жири одлучило од 15 музички групи во првата вечер само четири да се натпреваруваат во големот финале кое ќе се одржи третата вечер на Јулен Демофестот.
Според резултатите на седморочленото жири, финалисти од првата вечер се:
– Šine
– Akoben Electric
– Bas i Stega
– Noisethrill
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.