Демант од општа болница Кавадарци

На емаил адресата на Мојот Град (mojotgrad@gmail.com) пристигна демант од директорот на општа болница во Кавадарци, Орце Ангеловски. Во демантот кој е подолу прикажан преку принт скрин, конкретно ништо не е демантирано во суштина, но бидејќи бевме фино замолени а и во името на транспарентноста, го објавуваме и доставуваме до јавноста.Демантот се однесува на оваа вест.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.