(Фото) Чудовиште во вид на кинески змеј на некоја од плажите во Шпанија

Овој вид на сеуште непознато животно е во вид на кинески змеј.
Овој вид на чудовиште кое сеуште не е познато и е под истрага за да се утврди неговиот вид, е долго околу 8 метри.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published.