Човек, гледам го Стево, околу него две илјади луѓе

Сакаме да потенцираме дека Стево Пендаровски е светлина во мрачниот македонски тунел. Неговата човечност, нормален говор, пријателска емпатија-чувствителност,  е вонсериска! Ова е време на Стево Пендаровски!

Leave a Reply

Your email address will not be published.