Член на владеачката партија под дејство на алкохол ја искршил гласачката кутија

Според кажување на очевидци, некаде после 17 часот, избирачката кутија била скршена од член на владеачка партија. Насилникот бил во алкохолизирана состојба.

Извор Бриф

Leave a Reply

Your email address will not be published.