(ФОТО) Конечно!!! Изграден подземен коридор во Кавадарци!

Кавадарци со нов подземен коридор, проект на најсовремената технологија Од вчера, први април 2017 година, општина Кавадарци официјално го заврши долго

Read more

(ВИДЕО) Баба Ванѓа предвидува, Македонија разумна, утрото на 12 декември 2016

Баба Ванѓа: “Македонецот ќе доживее прочистување и отрезнување на паметот!” Баба Ванѓа, познатата јасновитка која досега има погодено дузина пророштва

Read more