Артефакт рекордс го презентира „Light At The End” деби албумот на македонскиот продуцент Горан Тек (Goran Tech)

Артефакт рекордс како издавачка куќа во своето четиригодишно постоење има издадено над четириесет изданија, соработувано со над педесет продуценти од регионот

Read more