Пијанистот Петар Атанасов од Кавадарци освои прво место на натпревар во Србија

“Тој ја освои првата награда во дисциплината клавирско соло – предкатегорија Б, на меѓународниот натпревар „Даворин Јенко“ во Белград, Република

Read more