Зошто данокот на добивка во Македонија треба да биде прогресивен?

пишува Бранимир Јовановиќ Македонија има највисока стапка на сиромаштија во Европа, најлошо здравство, најлошо школство. Главната причина за ова е

Read more

Александар Панов е крив што не е реализирано зонско паркирање, Кавадарци е претворен во тешка паланка!

пишува Зоран Бањански – советник во совет на општина Кавадарци Градоначалникот на Кавадарци, Александар Панов, на “Тв Објектив” кажа дека

Read more

Кавадаречка (не)зрелост ќе ги брани криминалите на Груевски!

пишува Кире Бебеџаков Денес, на овој пресветол сончев ден, група (најверојатно) припадници на човечкиот род, поддржувачи на криминалите на демохристијанската

Read more