Роберто Беличанец – Главната квалификација е партиската книшка и тука завршува секаков муабет за фер шанса

Н.Ј: Дали мислите дека владеачката структура последниве години игра на “таласот“ на естрадизација, односно дали владеачката политичка партија е како

Read more