Пеле: Бразил не е спремен да го освои Купот на конфедерации

Купот на конфедерации кој започнува вечерва.


72 годишниот Пеле смета дека Бразил треба да се спрема за светското првенство, тој смета дека моментално Бразил е добар само во одбраната.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.