(Видео) Роднина на Меси ги тресе мрежите во Бразил

Но она што е многу интересно е тоа што, мајката на Макси е сестра со мајката на Лионел Меси. И Макси и Меси се родени во аргентинскиот град Росарио, но Макси е роден три години порано.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.