Борис Давидов се приклучи на промените, даде подршка за Бетиане Китев

Борис Давидов ја даде својата поддршка за идниот градоначалник на општина Кавадарци

Независниот кандидат за градоначалник Борис Давидов кој учествуваше во трката за градоначалник на Кавадарци денеска на прес конференција се заблагодари до сите граѓани кои во неделата на 15 октомври гласале за него.

Воедно, Давидов ги повика неговите подржувачи во вториот круг да гласаат за Бетиане Китев и да ги подржеле промените кои се случувале во сите општини.

Давидов во првиот круг освои 271 глас.

Извор КТВ