Болд и Блејд за Јамајка на 100 и 200 метра

Очекувано, од Јусеин Болд е доставено за тој да се натпреварува во дисциплината 200 метри, а Блејд во дисциплината 100 метри.
До сега поради фактот дека беа шампиони Јамајка имаше и по две вајлд карти, а сега е сменето и ќе добијат по една дисциплина.

Leave a Reply

Your email address will not be published.