(Видео) Болд веќе не е најбрз човек на светот

Гатлин 100 метри ги претрча за 9,94 а Болд за 9.95.
Болд после завршувањето на трката за медиумите изјави: “Сакав да направам добар старт, но нозеве како да не беа моите, морам да поработам на силата. Ми треба уште време, но барем бев под 10 секунди“.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.