Били Звер доби ќерка !

Како што самиот објави на својот Facebook профил, нашиот евровизиски претставник денес доби ќерка. Нашата редакција им честита на среќните родители и се надеваме дека наскоро ќе имаме и фотографии од прекрасната ќеркичка.

Еве мало потсетување на настапот на Евровизија 2010 година на Били Звер и Ѓоко Таневски. 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.