Бесценето! На УКИМ студентите се дружат со “Дубиоза Колектив”

Платото е преполно со студенти, кои заедно ги пеат песните со познатиот музички бенд, кои дојдоа да им дадат поддршка во Автономната зона.
Студентите веќе осми ден окупираат.

Фото ФОКУС

Leave a Reply

Your email address will not be published.