Зидан: Бејл сам треба да одлучи

“Шансата да се премине и да се стане дел од еден од најдобрите клубови во светот е голема. Исто така како што е голема и шансата на Бејл. Ова е модерен фудбал и треба да е очекувано големите играчи да сакаат да играаат за големи клубови. Минатата сезона Герет Бејл беше на исто ниво како Роналдо и Меси, изјави Зидан за некои шпански медиуми.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.