Авионска несреќа

Во оваа авионска несреќа се погинати двајца мажи Џошуа Едкиа (27) и Томас Година (43) кои се пронајдени вчера вечерта во водите на Атланскиот авион.
По падот на авионот во Атланскиот Океан, тој се наоѓал на длабочина од 10 метри.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.