АУДИО: Со оваа нумера гарант победуваме на Евровизија

 

Кога имагинацијата не познава граници, тогаш е поедноставно да се стигне и до посакуваниот успех. Македонијаконечно со мега хит за на евровизија. Слушнете па оценете 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.