АУДИО: Слушнете го полтронството на провладините медиуми и нивниот начин на функционирање!

Опозицијата објави аудио-снимка од разговорот на Сашо Мијалков со Емил Стојменов, газдата на Канал 5, а се однесува на апсењето на Љубе Бошкоски.

– Јас ветив дека ќе апсам од понеделник, веднаш по изборите. Не можам јас да чекам повеќе.Прати новинари пред суд, сега ќе го носат и немојте сега да се занесувате, се да пуштите од снимките. Сега во Шутка ќе го ебат наркомани – вели во снимката Мијалков.

Leave a Reply

Your email address will not be published.