АУДИО: Латас и Мијалков договараат понижување на Љубе Бошковски

Заев објави снимка како уредникот на Сител и шефот на ДБК договараат како да го понижат Љубе Бошкоски, кој беше уапсен само еден ден по предвремените парламентарни избори во 2011 година.
Лидерот на СДСМ, Зоран Заев објави снимка по телефон како Сашо Мијалков со уредникот на Сител, Драган Павловиќ Латас се договараат како ќе се известува за апсењето на Љубе Бошкоски.

– Пет дена ќе го вртам – вели Латас.

– Да биде понижен. На Канал 5 подобро оди. Има подобра снимка како лежи на земја, како говедо – вели Мијалков.

– Јас сум утре на вести, ќе го вртам – вели Латас.

Leave a Reply

Your email address will not be published.