(АУДИО) КОТЕВСКИ: “Абе овие од А1 ме прашуваат за убиено дете на плоштад. Идиоти!”

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев објави снимка по телефон помеѓу министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска и нејзиниот портпарол Иво Котевски, кои договараат како да се информира за апсењето на Љубе Бошкоски. Притоа прашан за убиството на Мартин Нешковски на градскиот плоштад, Котевски одговара кратко и јасно: “Идиоти.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.