(АУДИО) ЈАНКУЛОСКА: “Абе што се секираш, ќе ги средиме ние”

 

Гордана Јанкулоска заедно со Мартин Протоѓер прават шема како да ги сопрат автобусите од Прилеп кои тргнале на протест во Скопје. Првата полицајка во свој стил му вели на Протоѓер ич да не се секира, ќе ги средела таа.

Leave a Reply

Your email address will not be published.