(АУДИО) Груевски и Јанакиевски го “освојуваат” Водно

Двајцата разговараат за парцелите на Водно на кои Груевски им фрлил око, како и за сплетките што му ги правеле на Фијат Цаноски.

Leave a Reply

Your email address will not be published.