АУДИО: ДПМНЕ мести избори, издава парични казни и врши други “сексуални” активности кон сопствениот народ!

Телефонските разговори помеѓу функционерите од власта, според кои, рече лидерот на опозицијата, се гледа на кој начин биле спроведувани изборните процеси и како се правеле малверзациитe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.