Артан Садику – претепан

Инцидентот се случил кај кафичот Мр. Џек, после што Садику бил превезен во болница а утринава бил пуштен, изјавија за НОВА блиски извори до Садику.

На Садику хулиганите му го одзеле мобилниот телефон.

НОВА побара официјална информација од МВР за инцидентот.

Последниот јавен настап на Садику беше во Аргумент- Овој дом не би гласал за избори, каде настапи со Јани Макрадули, Владо Бучковски, наспроти Јадранка Костова, Ермира Мехмети и Андреј Жерновски. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.