Апел за помош на Илија Петков и неговото семејство

Хуманост на дело, да му помогнеме на малиот Илија Петков

Малиот Илија Петков од Демир Капија има само 8 години но допрва треба да води тешка борба со болест која за жал се вгнездила токму кај него. Илија боледува од малигна неоплазма на р’бетен мозок. На Илија му е неопходна итна операција која чини 15.000 евра, финансиски средства кои семејството не може да ги обезбеди.

Затоа, да помогнеме, како многу пати досега. Семејството Петкови однапред ви благодари.

Донации за корисници на Оне.ВИП на бројот 143-461
или
210501665882802
НЛБ Тутунска Банка
Ѓурѓица Петкова