Апел за помош на Ана Мишова

Таа има 19 години и поради својата болест не може самостојно да се движи.
Современата медицина денес и нуди втора шанса. Постои надеж дека со терапија со матични клетки во Кина Ана понатаму ќе може самостојно да се движи. Но лекувањето во Wu Stem Medical Centar (центар за пресадување на матични клетки во Пекинг, Кина) чини 25000 евра, сума која Ана сама не може да ја обезбеди.

Да помогнеме!

Телефони за донација:

Vip – 077 143-177

One- 075 143-550

Трансакциска сметка на Стопанска Банка

200002655700233

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.