Анелка постигна три погодока

Анелка го отвори резултатот во 25 минута од натпреварот. Анелка другите два погодока ги постигна во 47 минута од натпреварот и 63 минута од натпреварот.
Анелка по заминувањето од Челзи потпиша договор за кинески Шангај, а подоцна премина во Јувентус на позајмица.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.